F
A
C
E
B
O
O
K

online predaj fotografii _ E-shop _

marec 25, 2016
 

Proofing E-shop

Hľadáte krásne fotografie, ktoré by ste si mohli zavesiť na stenu v obývačke ale neviete si poradiť kde ich zohnať v kvalite, ktorá by stála za vytlačenie? Máte cit pre umenie fotografie a ste zberateľom skutočne jedinečných záberov, ktoré sú tematicky orientované no ťažko sa vám zháňajú nové originálne zábery, ktoré by ste si mohli zaradiť do svojej zbierky? Máme pre vás jednoduché riešenie, ktoré vám garantuje kvalitu, férové jednanie a zodpovedný a korektný prístup k vašim požiadavkám.

Možno ste sa už niekedy stretli s pojmom proofing fotografií či predaj fotografií v e-shope. Je to moderný spôsob, ako si jednoducho a rýchlo zaobstarať fotky, ktoré sú tematicky orientované a zhotovené na profesionálnej úrovni vo vysokom rozlíšení skutočným profesionálnym fotografom. Nakoľko fotíme najrôznejšie akcie, podujatia, historické pamiatky a aj prírodu vieme vám ponúknuť širokú škálu tematických fotografií a v prípade potreby vám samozrejme vieme zaobstarať aj fotografie, ktoré by sa čo najviac približovali vašim požiadavkám. Toto všetko je vám dostupné vo forme jednoduchého e-shopu, ktorý určite veľmi dobre poznáte a využívate ho na nakupovanie najrôznejšieho tovaru, ktorý vám doručia až domov v podstate odkiaľkoľvek na svete. Prečo teda túto možnosť nevyužiť aj pri nákupe prvotriednych kvalitných fotografií, ktoré určite nie sú dostupne len tak bežne na internete a ak aj sú tak určite nie v takejto kvalite.

Doprajte si skutočne kvalitné a profesionálne fotografie jednoducho a rýchlo z pohodlia domova bez toho, aby ste museli niekde cestovať. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek účel použitia daných fotografii, vieme vám garantovať, že budete spokojný nielen s kvalitou samotnej fotografie ale aj s kvalitou vytlačenia fotografie, čo je naša dodatočná služba. Proofing fotografii je v súčasnosti celosvetovým trendom, ktorý sa postupne presadzuje aj na Slovensku, tak prečo sa nepripojiť k tomu čo sa vo svete osvedčilo a ujalo ako mimoriadne kvalitné a výhodné riešenie.

 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť