F
A
C
E
B
O
O
K

športový fotograf

marec 29, 2016
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf Rutledge Wood‬
 
športový fotograf
 
športový fotograf Marek Kocan,Marek Kočan,Sportovy fotograf,autocross-on-dirt,cal club rally x,motorsport,pretekar,
 
športový fotograf Grand prix of Long Beach 2016,Marek Kočan,športový fotograf,
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf Marek Kočan,Sportovy fotograf,detske preteky,motokari,pretekar,rely,
 
športový fotograf
 
športový fotograf
 
športový fotograf JayCom Event Management,Marek Kočan,Rally on dirty,RallyCross,Sportovy fotograf,autocross-on-dirt,cal club rally x,motorsport,rely,
 

športovy fotografšportový fotograf

Ste športový tím, ktorý sa pripravuje na jeden z najdôležitejších zápasov vo svojej histórii? Vlastníte športový areál alebo športový tím? Alebo ste zástupcom mesta, v ktorom sa bude konať športové podujatie?

Že už ste sa našli v ktorejkoľvek z týchto otázok alebo ak potrebujete skutočne profesionálne športové fotografie tak ste rozhodne na správnom mieste.

Jedine tu nájdete skutočne profesionálneho športového fotografa, ktorý nielenže má viac ako 10 ročnú prax v tom, čo robí ale pôsobil v podstate na celom svete ku príkladu 10 rokov to bolo prevažne v USA v Kalifornii, vďaka čomu mal možnosť učiť sa od najväčších profesionálov medzi profesionálnymi športovými fotografmi.

Úloha profesionálneho športového fotografa určite nieje jednoduchá. Šport je natoľko dynamický a rýchli že je otázkou zlomkov sekundy, či sa vám podarí urobiť skutočne profesionálny záver hadiaci sa na titulnú stranu tých najlepších športových novín a stránok, alebo bude výsledkom stlačenia spúšte len rozmazaný zhluk pohybujúcich sa športovcov.

Fotenie športových podujatí určite nieje jednoduché. Aký je vlastne rozdiel medzi fotografom a profesionálnym športovým fotografom? Fotograf určite dokáže urobiť veľmi dobré zábery, no je tu jedna vec, ktorú celkom nezvláda. Profesionálny športový fotograf má roky praxe, ktorá mu dopomáha k tomu aby vedel zachytiť každý podstatný detail. Vie presne, čo a kedy má čakať a je na to pripravený tak, aby mu nič dôležité neuniklo.

 
Prihláste sa k odberu ponúk emailom.
Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí a nebudú zdieľané.
Ďakujem za registráciu!
 
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.     Akceptovať   Odmietnuť
Načítavam fotky
Prejdite na začiatok
Zavrieť okno
Načítavanie
zavrieť